JOKIOS RIZIKOS – PIRMOSIOMS MENSTRUACIJŲ KELNAITĖMS - 60 DIENŲ PINIGŲ GRĄŽINIMO GARANTIJA! JOKIOS RIZIKOS – PIRMOSIOMS MENSTRUACIJŲ KELNAITĖMS - 60 DIENŲ PINIGŲ GRĄŽINIMO GARANTIJA! JOKIOS RIZIKOS – PIRMOSIOMS MENSTRUACIJŲ KELNAITĖMS - 60 DIENŲ PINIGŲ GRĄŽINIMO GARANTIJA!

Atmintinė, kaip tinkamai prižiūrėti daugkartines higienos priemones menstruacijoms

Daugkartinių higienos priemonių priežiūra – paprasta, tačiau būtina siekiant, kad produktai jums tarnautų kuo ilgiau!
Atmintinė, kaip tinkamai prižiūrėti produktus:
🔸 Daugkartiniai įklotai 🔸
Išėmus įklotą, praskalaukite šaltu vandeniu ir skalbkite natūraliomis skalbimo priemonėmis be sintetinių priedų iki 50˚ laipsnių temperatūros vandenyje. Jei neišsiplauna įprastai, galima patrinti ūkiniu muilu ir praskalavus užmerkti šaltame vandenyje. Taip pat galima plauti ir skalbimo mašinoje įdėjus įklotą į tinklinį maišelį.
Jei praskalauti įklotų nėra galimybės, susidėkite juos į neperšlampamą kosmetinę ir išskalbkite sugrįžus į namus.
🔸 Menstruacinė taurelė 🔸
Menstruacijų metu taurelės turinį ištuštinkite ir taurelę išplaukite po tekančiu vandeniu. Muilo naudojimas nėra būtinas, tačiau jei pasirinksite taurelę plauti su muilu, svarbu naudoti bekvapį ir subalansuoto pH muilą. Jei arti nėra vandens, taurelę galite išvalyti drėgna servetėle ar tualetiniu popieriumi ir išplauti, kai tik bus įmanoma.
Mėnesinėms pasibaigus, taurelę reikia sterilizuoti. Kaitinkite ją 3 - 5 min. verdančiame vandenyje. Nepamirškite stebėti, kad vanduo puode neišgaruotų arba taurelė neprisiliestų prie sienelių ir nepradėtų lydytis.
Po kurio laiko taurelė gali pradėti keisti spalvą. Tai visiškai normalu, tačiau įmanoma ją paversti lyg nauja. 2 proc. vandenilio peroksido tirpalą sumaišykite su vandeniu lygiomis dalimis ir taurelę mišinyje palikite per naktį. Prieš naudojimą kruopščiai išplaukite.
Tinkamai prižiūrimą menstruacinę taurelę galima naudoti iki dešimties metų. Ją pakeisti nauja rekomenduojama pastebėjus medžiagos lipnumą ar įtrūkimus paviršiuje.
🔸 Menstruacinės kelnaitės 🔸
Po naudojimo kelnaites praplaukite po tekančiu šaltu vandeniu ir išskalbkite 30˚- 40˚ temperatūros vandenyje, leiskite natūraliai išdžiūti. Nenaudokite džiovinimo funkcijos, minkštiklio, stipriai negręžkite, tai gali pažeisti sugeriamąjį sluoksnį.

Pakomentuokite

Atkreipiame dėmesį, kad komentarai yra peržiūrimi ir turi būti patvirtinti moderatoriaus prieš juos paskelbiant viešai