JOKIOS RIZIKOS – PIRMOSIOMS MENSTRUACIJŲ KELNAITĖMS - 60 DIENŲ PINIGŲ GRĄŽINIMO GARANTIJA! JOKIOS RIZIKOS – PIRMOSIOMS MENSTRUACIJŲ KELNAITĖMS - 60 DIENŲ PINIGŲ GRĄŽINIMO GARANTIJA! JOKIOS RIZIKOS – PIRMOSIOMS MENSTRUACIJŲ KELNAITĖMS - 60 DIENŲ PINIGŲ GRĄŽINIMO GARANTIJA!

KIEK KAINUOJA MENSTRUACIJOS?

Atlikusios tyrimą išsiaiškinome, kiek vienos rūšies higienos priemonių menstruacijoms per metus sunaudoja moteris ir kiek apytiksliai tai kainuoja. Rezultatai rodo, kad pigiausias, o kartu ir ekologiškiausias, pasirinkimas – menstruacijų taurelė.
Daugkartiniams įklotams ir menstruacijų kelnaitėms išleisite kiek didesnes sumas - 25 - 86 eurus.
Ši suma, be abejo priklauso ir nuo menstruacijų gausumo. Sunaudojančioms mažiau vienkartinių higienos priemonių, atitinkamai pakaks mažiau ir daugkartinių.
Atkreipiame dėmesį, kad daugkartinės higienos priemonės tarnauja ne vienerius metus - tinkamai prižiūrint, taurele, įklotais ir kelnaitėmis naudositės 2 - 5 metus! Štai kaip atrodo perskaičiavus, kiek kainuoja higienos priemonės per 3 metus:
Tad ar verta vienkartines higienos priemones keisti į daugkartines? Vienareikšmiškai TAIP! Ne tik dėl to, kad tokiu būdu per keletą metų galite sutaupyti ženklią sumą pinigų, bet ir dėl to, kad naudodami daugkartines priemones atsisakysite vienkartinių ir taip prisidėsite prie taršos mažinimo. Už tai gamta jums padėkos!
O kiek per metus menstruaciniams produktams išleidžiate Jūs?

Pakomentuokite

Atkreipiame dėmesį, kad komentarai yra peržiūrimi ir turi būti patvirtinti moderatoriaus prieš juos paskelbiant viešai